Vertel jouw verhaal

“Maak jij je zorgen over huiselijk geweld bij jezelf of iemand uit jouw omgeving? Blijf er niet mee rondlopen!”

Zorgen bespreken zonder drempel

Ons team heeft zelf ervaring met huiselijk geweld en met hun eigen herstelervaring zetten wij ons in voor anderen. Je kunt jouw zorgen anoniem delen en de situatie bespreken. Samen bespreek je de mogelijkheden. Dit kan een eerste stap zijn naar het stoppen van het geweld. Je kunt ervoor kiezen om vaker met een van ons te praten. Ook kunnen wij je doorverwijzen. De gesprekken zijn anoniem en gratis.

Geweld stopt niet vanzelf!

Voorbeelden van huiselijk geweld zijn: Slaan, vernederen, bedreigen, manipuleren, intimideren en controleren. Huiselijk geweld hoeft dus niet alleen lichamelijk te zijn. Heb jij te maken met huiselijk geweld en wil je hierover praten? Neem contact met ons op. Wij herkennen waar jij doorheen gaat en luisteren zonder te oordelen. Je hoeft je niet te schamen voor wat je thuis meemaakt.

“Wij weten dat geweld eigenlijk nooit vanzelf ophoudt. Wil jij verandering? Praat er over voor een eerste stap!”

Wat bieden wij jou?
Wij zijn er voor iedereen die te maken heeft met huiselijk geweld. Je bent welkom om je verhaal te delen, voor advies en informatie. Als je wilt dat het geweld stopt kan een vertrouwelijk gesprek met iemand die herkent wat je meemaakt een eerste stap zijn.