Supportgroep

“Ik heb het echt geprobeerd maar elke keer gebeurt er iets waardoor ik toch weer kwaad word”

Herken jij je hierin, en wil je meer grip en inzicht in hoe je je boosheid kunt omzetten in kracht? Kom dan naar de supportgroep bijeenkomsten.

Supportgroep huiselijk geweld voor mannen

Onder begeleiding van ervaringsdeskundigen is er de mogelijkheid om te luisteren naar verhalen en ervaringen van anderen en als je wilt kun je ook je eigen ervaringen delen. Ons doel is om moeilijke thuissituaties (en het mogelijke geweld wat daarbij kan ontstaan) bespreekbaar te maken. We geloven dat iedereen slachtoffer is van de situatie en ondersteuning kan gebruiken van iemand die deze situatie al heeft doorgemaakt. Ontdek dat je niet de enige bent, deel je eigen verhaal in vertrouwen, leer jezelf beter kennen, en vind een passende oplossing voor je situatie.

Wie zijn wij?

Wij zijn ervaringsdeskundigen en weten wat het is om in een situatie te zitten met huiselijk geweld. Hiervan hebben wij geleerd en wij zetten ons in om je te ondersteunen en vertrouwen te kweken in een geweldloze toekomst. Het project De Pion biedt de mogelijkheid om mannen met agressieproblematiek praktisch te ondersteunen door middel van de supportgroep. Een eerste stap richting preventie en het duurzaam oplossen van relationeel huiselijk geweld.

Wat we doen

Zonder oordeel naar elkaars verhalen luisteren. Het is niet verplicht om je verhaal te vertellen maar het kan je wel helpen. Neem hier je tijd voor.  

Voor wie?

Voor mannen die uit een situatie van huiselijk geweld willen komen of dergelijke situaties willen voorkomen.